Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

CRM viszonteladói program - Növelje cége árbevételét! Kezdőlap / CRM Viszonteladói Program

IDEASOL viszonteladói program

Ajánlja ügyfeleinek az IDEASOL CRM Rendszert!

Ha Ön viszonteladó, vagy forgalmazó, lépjen kapcsolatba velünk! Az IDEASOL CRM Rendszer tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy teljesebbé tegye szolgáltatását, magasabb szinten elégítse ki ügyfeleit, és tiszta üzleti haszonra tegyen szert!

Annak ellenére, hogy számos fajtájú és problematikájú cég létezik különböző igényekkel és működési feltételekkel, az IDEASOL CRM Rendszer szinte mindenkinek nyújthat tökéletes megoldást, mivel nem csak rendkívül kiterjedt funkcionalitással rendelkezik, de teljes mértékben testre szabható az adott cég igényei szerint. De ez még nem minden! Az IDEASOL CRM Rendszer további egyedi programokkal is bővíthető, melyek kifejezetten a megrendelő kérésére, instrukciói, elvárásai alapján, egyedi programozással készülnek, hogy a lehető legtökéletesebb, legjobban kihasználható rendszert nyújthassuk. Így biztosan megtaláljuk az Ön ügyfeleinek is a legjobb megoldást cégük működésének hatékonyabbá és eredményesebbé tételéhez.

Hogyan szolgálja ki ügyfeleit a legteljesebben az IDEASOL CRM Rendszer? Tudjon meg többet!

Szeretnénk az IDEASOL CRM Rendszert minél szélesebb körben bevezetni a hazai piacon, és hiszünk a jól működő, hosszú távú partnerkapcsolatokban. Ezért keresünk együttműködő partnereket, viszonteladókat, informatikai vállalkozásokat, kereskedőket és forgalmazókat, akik jelenlegi kínálatukat európai színvonalú, magyar fejlesztésű CRM rendszerrel bővítenék.

Egy ilyen professzionális megoldásokat kínáló rendszer bevezetése önerőből hatalmas beruházást jelentene Önnek, mely csak hosszú távon térül meg. Ezzel szemben viszonteladóként Ön folyamatos bevételre és tisztes üzleti haszonra tehet szert, miközben emeli szolgáltatásai színvonalát, vagyis fejleszti cégét. S mindezt költségmentesen!

Cégünk 100%-ban magyar vállalkozás, viszonteladói részére folyamatos támogatást, kiemelkedő jutalékot és nagy mozgásteret biztosít az értékesítés területén.

Legyen Ön is részese az IDEASOL sikereinek! Csatlakozzon viszonteladói programunkhoz és értékesítse az IDEASOL CRM Rendszert ügyfeleinek!

ÉRDEKEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!