Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Termékek - IDEASOL szoftverek - CRM - ERP - Egyedi fejlesztés Kezdőlap / Termékek
CRM rendszer

AZ IDEASOL CRM Rendszer az egyik leghatékonyabb eszköz a forgalom maximális növekedésének eléréséhez! Növeli ügyfelei számát és cége forgalmát, növeli a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenti költségeit, segíti az ellenőrzést és a jó döntések meghozását.

ERP rendszer

Az IDEASOL ERP Rendszer nem csupán egy vállalatirányítási rendszer, hanem kulcs a vállalatok gyorsabb fejlődéséhez. Nincsenek kihasználatlan erőforrások, felesleges költségek, elszalasztott bevételi lehetőségek. Az IDEASOL ERP Rendszer használatával a munkafolyamatok tervezhetők, a határidők tarthatók, az emberi teljesítmények mérhetők.

Prémium Webáruház rendszer

Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer hazánk legjobban felszerelt és legtöbb modult tartalmazó webáruházai közé tartozik. A rendelkezésre álló számtalan funkció és modul mellett lehetőség van egyedi fejlesztések kivitelezésére is, így az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszerrel bármilyen speciális elképzelését, vágyát megvalósíthatja, a lehetőségeinek csak a képzelete szab határt!

Egyedi szoftver fejlesztés

Legyen szó akár egyedileg testre szabott ERP vagy CRM rendszerekről, egyedi szállás- vagy pályafoglalási szoftverekről, ingatlan értékesítő rendszerekről, szkennelt dokumentumok karakterfelismeréséről, az IDEASOL Szoftverfejlesztés bebizonyította, hogy mindig van jobb megoldás. Több éves tapasztalatunk és az alábbi referenciák garantálják, hogy az IDEASOL csapata a szoftverfejlesztés területén is a legjobbat nyújtja.

Mobil programozás

Napjainkban egy átlagos ember zsebeiben és táskájában több „kis” számítógép is lapul. Gondoljunk az okostelefonokra és az intelligens multimédiás eszközökre (mit pl. iPod-ok, tabletek). Ezek szoftver- és hardverkapacitása dinamikusan fejlődik, képességeik egyre könnyebben kiváltják a klasszikus asztali számítógépeket és laptopokat. Magyarország felnőtt lakosságának megközelítően 40%-a használ rendszeresen okostelefont jelenleg.

Rendszer integráció

Bármely vállalat eredményes működésének alapfeltétele a különböző rendszereket használó vállalati egységek hatékony együttműködése. A funkcionális területek csoportjai nem dolgozhatnak egymástól elszigetelt informatikai rendszerekben, a gördülékeny munkavégzéshez rendszer integrációra van szükség. Ezért nagyon fontos a rendszerek megfelelő integrációja, hogy megfelelő interfészeket fejlesszünk ki más rendszerek felé.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!