Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Így működik az Ideasol CRM szerződéskezelő rendszer! Kezdőlap / Szerződéskezelő rendszer

Hogyan működik az Ideasol CRM szerződéskezelő rendszer?

A szerződések egy cég működésének meghatározó elemei, s így kezelésük is rendkívül fontos. Hatékony tárolásukkal, és rendszerezésükkel, valamint korszerű, gyors, pontos, és esztétikus módon történő előállításukkal sokat javíthatunk cégünk hírnevén az adott iparágban.

Az Ideasol CRM rendszer szerződéskészítő alrendszerével néhány másodperc alatt előállíthat szerződéseket, személyre szólóan, és akár tömegesen is egyszerre. Nem kell manuálisan kitölteni a szerződés adatait, ezeket a rendszer automatikusan illeszti be a szerződéssablonba. Ezzel a szerződésekkel kapcsolatos admininsztrációs munka a töredékére csökken, s ezzel jelentős időt takaríthatnak meg. Továbbá abban is teljesen biztos lehet, hogy a beírt adatok pontosak, frissek, hitelesek.

Az egyes szerződésekhez beállíthatunk figyelmeztetéseket, melyek értesítenek minket a megadott időpontban. Beállthatjuk úgy, hogy a szerződés lejárta előtt néhány nappal értesítsen minket, hogy biztosan tudjunk intézkedni annak megújításáról. Ugyancsak figyelmeztetést állíthatunk be akkor, ha fizetési kötelezettségünk van valamely szerződés kapcsán, stb.

Szerződéskezelő rendszer

Kereshetünk szerződés jellemzőiben. A kapcsolódó cégek, magánszemélyek, termékek, szolgálatatások, stb. adatbázisa kereshető egy felhasználóbarát felületen keresztül. Ezekről az adatokról diagramokon is automatikusan megjelenő statisztikákat is készíthet, tehát pontosabban nyomon követheti az üzletei alakulását.

A szerződés sablonoknak egyedi, igényes, és cégére jellemző design adható. Egységes szerződésekkel, és dokumentumokkal pedig korszerűbbé, professzionálisabbá teheti céges kommunikációját. Továbbá a szerződés sablonok szerkeszthetőek, és korlátlan mennyiségben előállíthatóak, az Ön cége igényeinek megfelelően (pl.: több különböző nyelven, stb.). Ezzel folyamatosan alakíthatóak lesznek változó cége változó igényeihez, és a kor változó elvárásaihoz.

Az Ideasol CRM szerződéskezelő rendszerben nem csak azok a szerződések tárolhatóak, amelyeket az Ön cége állít elő. A más cégekkel kötött szerződések, sőt, akármilyen dokumentum tárolható, és rendszerezhető. A rendszerezés folyamán számos olyan adat is megadható a dokumentumról (pl.: verziószám, iktatószám, keltezés, formátum, stb.), amelyek a dokumentumok közötti keresést nagyban megkönnyítik. Sőt! A dokumentumokról olyan egyedi adatok is megadhatóak, amelyek kifejezetten az Ön cégére jellemzőek. S nem csak a szerződéskezelő rendszer, hanem az egész Ideasol CRM teljes egészében az Ön cégére szabható, hogy a lehető leghatékonyabban tudja kihasználni azt.

Próbálja ki 15 napig INGYEN!

Kötelezettség nélkül próbálja ki, és tesztelje le, hogy mivel is lehetne jobb vállalkozása.

Egyedi igényei vannak?

Az adatokat a rendszer egy erre a célra rendszeresített, biztonságos, külön szerveren tárolja. A feltöltött adatok akkor is megmaradnak, a szerencsétlen módon kulcsfontosságú céges számítógép megy tönkre. Ugyanakkor az adatokhoz illetéktelenek nem juthatnak hozzá, csak olyanok, akiknek Ön – vagy ezzel foglalkozó munkatársa – erre jogosultságot adott. Ők viszont egészen biztosan.

Az Ideasol CRM rendszer, s így a szerződéskezelő rendszer is elérhető a világon bárhonnan, bármikor, és bármilyen olyan eszközről amin böngésző fut (okostelefon, tablet, laptop, stb.), telepítés nélkül. Így Ön, és munkatársai folyamatosan hozzáférhetnek az összescéges dokumentumhoz, ami jelentősen felgyorsíthatja a céges ügyintézést. Legyenek munkatársai akárhol, dolgozzanak akárhány különböző telephelyen, a nap bármely szakában, mindenki ugyanazt a rendszert használhatja.

A rendszer felhasználóbarát, működése könnyen elsajátítható bárki számára. Amennyiben mégis kétségei vannak a működése felöl, vagy valamilyen hiba lépett fel, ügyfélszolgálatunkon kérhet segítséget.

CRM Szolgáltatásoknak
CRM Szolgáltatásoknak
Vegye fel velünk a kapcsolatot!