Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Mire jó az Ideasol CRM változáskövető? Kezdőlap / Változáskövető

Mire jó az Ideasol CRM változáskövető?

Az Ideasol CRM változáskövető rendszere határidők betartására, és betarttatására használható. Erre azonban olyan sokoldalú módon, hogy annak csak az Ön és cége igényei, és és fantáziája szab határt.

 

A változáskövető segítségével munkatársai hatékonyabban, és összehangoltabban dolgozhatnak. A vezetőség is, illetve a munkatársak is, jogosultságtól függően jobban értesülhetnek az aktuális munkafolyamatok állapotáról, ezért a feladatok elvégzése gyorsabb, hatékonyabb lehet.

 

Beállítható, hogy egy-egy munkafolyamatot mennyi idő alatt kell kollégáinknak elvégeznie. Amennyiben valamelyik kollégánk nem végzi el a rá bízott munkafolyamatot időben, akkor arról figyelmeztet a rendszer. A figyelmeztetést az adott munkatárs, és a felettesei is látják, így pontosabb képet kaphatunk arról, hogy melyik munkatársunk milyen hatékonyan dolgozik.

 

A CRM változáskövető segítségével elérhető, hogy amikor egy munkatársunk egy adott munkafolyamatot elvégez, akkor arról automatikus értesítés érkezzen a többi illetékes kolléga számára.

 CRM változáskövető

Ezenkívül bizonyos határidők lejárta előtt is tud figyelmeztetni a rendszer. Egyszerűen, és hatékonyan kísérheti figyelemmel az egyes közelgő határidők lejártát, pl. az évente megújítandó szerződésekét, szervizekét, kiállított számlák, pályázatok lejárati határidejét, stb. Segítségével mindig pontos lehet, és számos lehetőséget használhat ki.

 

A változáskövető számos modulhoz (pl.: Cégek, Kapcsolatok, Lehetőségek, Díjbekérő, Ügyfélszolgálati jegy, stb.) tetszőlegesen hozzárendelhető. Megadható, hogy milyen változások esetén – vagy milyen változás hiánya esetén küldjön figyelmeztetést a rendszer (pl.: ha egy munkafolyamat nem készül el a megadott időn belül, ha éppen hogy elkészül, és a munka további része egy másik munkatásunkra vár.)

 

Próbálja ki 15 napig INGYEN!

Kötelezettség nélkül próbálja ki, és tesztelje le, hogy mivel is lehetne jobb vállalkozása.

Egyedi igényei vannak?

A változáskövető rendszer piros színnel jelzi azokat a rekordokat egy listában, amelyekhez figyelmeztetést küldött. Ezenkívül más módokon is tud figyelmeztetni a rendszer: pl.: e-mailben, vagy e-mailben küldött listákban. A figyelmeztetés alatt álló rekordok listáját akár a kezdőlaphoz is hozzá lehet adni, egyedi szűrők beállításával. Így minden munkatárs valós időben értesülhet az őt is értintő munkafolyamatok haladásáról.

 

Ebben a cikkünkben részletesen leírjuk a változáskövető rendszer használatát.

CRM Szolgáltatásoknak
CRM Szolgáltatásoknak

Vegye fel velünk a kapcsolatot!