Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Magyar CRM - Növelje cége árbevételét! - IDEASOL CRM rendszer Kezdőlap / Magyar CRM

Európai színvonalú MAGYAR CRM!

Magas, európai színvonalú magyar CRM rendszer, melyet magyar cég magyar programozókkal fejlesztett ki magyar vállalkozások részére magyar nyelven!

 

Tudjon meg többet az IDEASOL magyar CRM rendszeréről! Kérjen ingyenes tájékoztatót, és vegye fel velünk a kapcsolatot MÉG MA!

 

Az Ön vállalkozásának nehézséget jelent, hogy nem magyar a program, viszont magyar a cég?
Az IDEASOL erre is megoldást kínál Önnek és cégének, megkönnyítve ezzel mindennapi teendőiket és vállalkozásának növekedését.
Ma már számos színvonalas CRM rendszert kínál a piac – természetesen sok kevésbé igényes, idővel alkalmatlannak bizonyuló rendszer mellett -, melyek közül azonban egy magyar vállalkozásnak igen leszűkül a választási lehetősége, ha azt magyar nyelven szeretné használni. Egy import CRM rendszer magyarosítása sokszor hiányzik, vagy nem tökéletes, ami a felhasználást nagymértékben korlátozhatja, és komoly gondot okozhat az angolt nem, vagy kevésbé beszélők számára.

Ezért válasszon magyar CRM rendszert!Könnyítse meg vállalkozása életét, és egyszerűsítse, gyorsítsa meg mindennapi munkáit ezzel az egyszerű programmal!

 

Probálja ki a INGYENES próbaverziónkat, mellyel semmit sem veszíthet! És ha elégedett, akkor tekintse meg kedvező árainkat és rendeljen!

 

A magyar piac által kínált valóban magyar CRM rendszerek száma viszont korlátozott és minőségi tekintetben valamint funkcionalitásban gyakran jóval alulmarad a külföldi kínálattal szemben.

 

Az IDEASOL magyar CRM rendszere amellett, hogy magyar fejlesztésű és magyar nyelvű, színvonal tekintetében ringbe szállhat az Európában elterjedt CRM rendszerekkel. Az IDEASOL csapatának vezető szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés területén, így számos referenciával rendelkeznek ezen a téren, kivált CRM rendszerek fejlesztésében, valamint CRM rendszerekhez történő egyedi modulok kifejlesztésében. Ennek köszönhető, hogy az IDEASOL által kifejlesztett magyar CRM rendszer mind funkcionalitásban, mind felhasználhatóságát tekintve európai színvonalon biztosítja szolgáltatásait magyar nyelven.

 

Amennyiben még több információt szeretne, kattintson az alábbi gombra!
ÉRDEKEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!