Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kampány kezelés - Növelje cége árbevételét! - IDEASOL CRM rendszer Kezdőlap / Kampány kezelés

Mire jó az Ideasol CRM Kampány kezelő?

Bármely vállalat számára kulcsfontosságú, hogy a marketingstratégiája a lehető legjobb legyen. Olyan meghatározó tényezőről van szó, amely egy vállalat sikeréhez elengedhetetlen. A hirdetési kampányok eredményessége szempontjából fontos, hogy pontosan tisztában legyünk azzal, melyik kampányunk milyen tulajdonságokkal bír, milyen sikeres, mi várható tőle, és hogy mikor ér véget.

Az Ideasol CRM rendszerének kampány kezelés modulját a hirdetési kampányok egyszerű, de pontos nyilvántartásához fejlesztettük ki.

kampány kezelés

Új kampány indításakor felvehetjük az új kampány számos adatát:

  • A kampány típusánál megadhatjuk, hogy milyen módon akarjuk elérni ügyfeleinket: Szórólapozással-e, hirdetéssel, direkt marketinggel, vagy hírlevéllel. A reklámozás összes módszere rögzíthető a rendszerbe, az Ön cége egyedi igényeit is figyelembe véve.
  • Kampány állapotánál arról tájékozódhatunk, hogy a kampány hol tart éppen: Csupán tervezzük még, vagy már fut? Esetleg éppen szüneteltetjük-e, vagy már rég vége van a kampánynak?
  • Megadható, hogy előreláthatóan mi lesz a kampány várható költsége, és ehhez képest várhatóan mekkora lesz a visszajelzés, a megtérülés, és a megrendelések száma. Egy ezzel párhuzamos oszlopban pedig arról tájékozódhatunk, hogy valójában mennyi teljesült ugyanezen tulajdonságokból. Előrejelzéseket készíthetünk tehát egy kampány sikerességére vonatkozóan, és később megtudhatjuk, hogy ehhez képest mi vált valósággá.
  • Megadhatjuk azt is, hogy egy adott reklámmal melyik termékünket akarjuk népszerűsíteni. Különösen fontos lehet ez egy olyan vállalkozás számára, ahol sok termék található, és hétről hétre más-más termék van promótálva.
  • Minden kampányhoz leírás adható, ahol további, a mezőkbe nem írható részletekkel gazdagíthatjuk a rendelkezésünkre álló információkat.
  • Ezenkívül új mezők is hozzáadhatóak a modulhoz, hogy az tökéletesen illjen cége reklámstratégiájához.

Próbálja ki 15 napig INGYEN!

Kötelezettség nélkül próbálja ki, és tesztelje le, hogy mivel is lehetne jobb vállalkozása.

Egyedi igényei vannak?

A kampányokról a Jelentések modulban jelentés készíthető. Könnyedén figyelemmel kísérheti, hogy az egyes kampányai mennyire voltak sikeresek, mennyibe kerülnek, mennyi érdeklődőt, és ügyfelet hoznak. Néhány kattintással valós időben tájékozódhat a kampányok jelenlegi állásáról és alakulásáról.

A létrehozott kampányok listája ezután bármely rögzített tulajdonságára szűrhető lesz, akár bonyolultabb szűrők is beállíthatóak erre a célra.

A kampányok pontosabb ismeretében nagyobb tapasztalatot szerezhet marketing területen, és ezzel növelheti a későbbi kampányok hatékonyságát. A valós idejű adatoknak köszönhetően, Ön sokkal pontosabban tudja követni a kampányok alakulását, és ennek meglelelően módosíthat rajtuk, a lehető legnagyobb siker érdekében. A régebbi kampányok tárolása is hasznos tapasztalatokkal láthatja el Önt.

CRM Szolgáltatásoknak
CRM Szolgáltatásoknak
Vegye fel velünk a kapcsolatot!