Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Ezért jó az Ideasol CRM dokumentumkezelő rendszer! Kezdőlap / Dokumentumkezelő rendszer

Mire jó az Ideasol CRM dokumentumkezelő rendszer?

Egy vállalkozás üzemeltetéséhez rengeteg dokumentum szükségeltetik, melyeknek állandóan a rendelkezésére kell állnia. Nem csak a cég hatékony működése, hanem a puszta fennmaradása érdekében is szükségszerű, hogy céges dokumentumainkat rendben, és biztonságos, mégis hozzáférhető helyen tároljuk. Az Ideasol CRM dokumentumkezelő rendszer abból a célból készült, hogy ügyfeleink számára korszerű, megbízható, felhasználóbarát felületet biztosítson a céges dokumentumok tárolása, és rendszerezése számára.

Mindig, mindenhol

Az Ideasol CRM rendszer bármikor elérhető az Ön, és munkatársai számára, bárhol, és bármely internetezésre alkalmas eszközről. Ez hatalmas előny, hiszen így dokumentumaink is szinte korlátlanul a rendelkezésünkre állnak. Olyan, mintha a cég összes dokumentuma ott lenne önnél, és kollégáinál is egyaránt, pedig csak az okostelefonját vitte magával. Ez számos szituációban felgyorsíthatja az ügyfeleinkkel, illetve partnereinkkel folytatott kommunikációt, ami cégünk hatékonyabb, eredményesebb működését teszi lehetővé. Különösen előnyös pedig egy olyan vállalkozás esetében, ahol a munka több telephelyen (akár több különböző országban) folyik, vagy a munkatársaknak sokat kell utazni a munkavégzéshez. Körülményektől függetlenül, minden munkatársunk ugyanazt a rendszert használhatja.

Dokumentumkezelő rendszer

Vége a keresgélésnek!

A dokumentumkezelőbe feltöltött anyagokról számos más ismertetőt is megadhatunk, ami tovább könnyíti a keresést. A dokumentum minden egyes tulajdonságára szűrhető lesz, így akkor is könnyedén kikereshetünk közöttük, ha nincs meg róla minden szükséges információnk. Sőt! Az Ideasol CRM rendszer, így a dokumentumkezelő rendszer is tökéletesen az Ön cégére szabható, így a dokumentumkezelésre vonatkozó egyedi igényekre is módosítható a rendszer (pl.: iktatószámok, stb.)

A nagyon hasonló, vagy éppen több verzióban létező dokumentumok között is hatékonyan lehet keresni, ugyanis a feltöltött dokumentumokhoz verziószám is rendelhető.

Dokumentumai biztonságban lesznek!

Az adatokat az Ideasol a saját, biztonságos szerverén tárolja, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A dokumentumkezelő rendszer használatával ugyanakkor megszabadulunk attól a kellemetlen veszélytől is, hogy adatok vesznek el. A dossziék sűrűjében elkallódó, vagy a szekrény mögé csúszó dokumentumok korát ezennel felváltja a gyors, és korszerű Ideasol CRM.

Próbálja ki 15 napig INGYEN!

Kötelezettség nélkül próbálja ki, és tesztelje le, hogy mivel is lehetne jobb vállalkozása.

Egyedi igényei vannak?

Ugyancsak sok bosszúságot okozhat, ha a cég egy kulcsfontosságú számítógépe tönkremegy. Ideasol CRM-mel azonban ez semmilyen hatással nincs a céges dokumentumokra, hiszen ha a gépről el is vesznek az adatok, a dokumentumkezelő rendszerből továbbra is ugyanúgy előhívhatóak.

Ha egy munkatársunk elmegy a cégtől, könnyen előfordulhat, hogy az utóda, vagy a cég többi munkatársa nem ismeri ki magát az illető dokumentumai között. – Feltéve, ha annál a cégnél nem használnak Ideasol CRM rendszert, mert ha használnának, az ilyesmi elő sem fordulhatna.

CRM Szolgáltatásoknak
CRM Szolgáltatásoknak
Vegye fel velünk a kapcsolatot!