Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Ideasol CRM dokumentum sablonok Kezdőlap / Dokumentum sablonok

Mire jó az Ideasol CRM dokumentumkészítő?

Az Ideasol CRM rendszer dokumentumkészítője segítségével felhasználóbarát módon előállíthat bármely cégével kapcsolatos dokumentumot, pl.: szerződéseket, jelentéseket, kimutatásokat, számlákat, árajánlatokat, stb. – néhány másodperc alatt, akár tömegesen, akár személyre szólóan. Ezzel jelentősen felgyorsíthatja az Ön, és a munkatársai munkáját.

A dokumentumokhoz szükséges adatok a CRM rendszerből automatikusan kerülnek a dokumentum sablonokba. Önnek, és munkatársainak így nem kell az adatokat manuálisan kitölteni, jelentősen gyorsítva ezzel a munkavégzést.

dokumentum sablonok

Lehetőség van, a cége designvilágának megfelelő dokumentum sablonok használatának. Ezeket igény szerint létrehozzuk, de az alábbi képen is látható felhasználóbarát felületen keresztül bármikor szerkeszthetőek lesznek, vagy akár új dokumentum sablonok is létrehozhatóak. Ezáltal az ügyfeleivel, és a partnereivel kapcsolatos kommunikáció egységes, csakis az Ön cégére jellemző, egyedi és esztétikus design-nal ellátott dokumentumokon keresztül történik. Az ügyfeleinkkel, partnereinkkel közölt adatok a dokumentumban frissek, és pontosak lesznek (kivéve persze akkor, ha szándékosan régebbi datálású adatokat szeretnénk megjeleníteni). Ezzel az ügyfélkommunikációja korszerűbbé, és hitelesebbé válik.

A dokumentumokhoz szükséges adatokat a rendszer egy adatbázisból olvassa be. Be kell állítani, hogy milyen adatot szeretne beolvasni, és annak hol kell megjelennie a dokumentumban. Ezt igény szerint beállítjuk Önnek, de a kezelőfelületen keresztül Ön is bármikor módosítani tud rajta. A munka többi részét ezután a rendszer automatikusan elvégzi.

A rendszer az ügyfelei számától függetlenül hatékonyan alkalmazható. Az Ideasol CRM rendszerben ugyanis az ügyfelei, termékei, szolgáltatásai, eladásai stb. adatai az Ön cégének igényeire szabva, kiválóan rögzíthetőek. Ez nem csak a dokumentumkezelőn keresztüli kommunikációban alkalmazható, hanem segít a szóban forgó dolgok rendszerben tartásában, és figyelemmel kísérésében.

A dokumentumok pdf formátumban jönnek létre. Ennek előnyei, hogy a legtöbb eszközről olvasható, az asztali számítógéptől az e-book olvasón keresztül az okostelefonig szinte bármivel. Könnyedén kinyomtathatóak, és biztonságosan csatolhatóak e-mailhez anélkül, hogy számítógépes vírusok kötődnének a csatolmányhoz.

Próbálja ki 15 napig INGYEN!

Kötelezettség nélkül próbálja ki, és tesztelje le, hogy mivel is lehetne jobb vállalkozása.

Egyedi igényei vannak?

Az Ideasol CRM rendszernek, és így a dokumentum sablonokat kezelő modulnak is rendkívül nagy előnye, hogy bármikor és bárhonnan elérhető, bármilyen olyan eszközről, amelyen böngésző fut, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon, stb. Különösen jó tulajdonság ez egy olyan cég számára, ahol a munkatársak több telephelyen, vagy változó helyszíneken dolgoznak.

Az itt előállított dokumentumokat utána az Ideasol CRM dokumentumkezelő moduljában tudja tárolni, és rendszerezni.

Az Ideasol CRM dokumentumkészítőjét használva az adminisztratív feladatok nagyságrendekkel gyorsabban elvégezhetőek. Hosszú munkaórákat takaríthatunk meg a saját és munkatársaink számára. Ezzel hatékonyabb ügyfélkommunikációra lehetünk képesek, ami növeli cégünk megbízhatóságát, és ügyfeleink elégedettségét.

CRM Szolgáltatásoknak
CRM Szolgáltatásoknak
Vegye fel velünk a kapcsolatot!