Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

CRM szoftver - Növelje cége árbevételét! Kezdőlap / CRM Szoftver

Hatékonnyá teszi a munkavégzést a CRM szoftver!

A CRM szoftver nem csupán az ügyfelekkel való kapcsolattartást és a vezetői döntéshozást segíti, hanem leegyszerűsíti, átláthatóbbá teszi a munkafolyamatokat, és eredményesebbé a munkavégzést. Számos feladatról, melyet a cégen belül eddig költségesen és időigényesen végeztek, a CRM szoftver kimutatásainak és elemzéseinek segítségével kiderülhet, hogy jóval gyorsabban és egyszerűbben is elvégezhetőek, vagy a CRM szoftver használatával akár feleslegessé is válhatnak.

Minimális adminisztrációval átláthatóvá tehetjük az adat-, információ-, és dokumentumtárolást, felgyorsíthatjuk az információ visszakeresését –gyakorlatilag néhány kattintással előhívható bármilyen adat és dokumentum -, indirektté és költséghatékonnyá tehetjük a kapcsolattartást. A CRM szoftver az előre beállított automatizált folyamatokkal számos feladatot elvégez helyettünk, a fennmaradó munkákat pedig különböző funkciókkal támogatja. CRM szoftverrel többek között például folyamatos marketingkampányt tarthatunk fent anélkül, hogy az időnkénti ellenőrzésen vagy beállítás-módosításokon kívül bármit is tennénk, de teljesen automatikussá tehetjük a számlakiadást vagy akár a megrendelések leadását is sok más hasznos funkció mellett.

Tudjon meg többet a CRM szoftverről! Kérjen ingyenes tanácsadást még ma!

Mint látjuk, a CRM szoftver által nyújtott lehetőségek szinte határtalanok, egy jól CRM szoftverrel gyakran kiváltható egy vagy több munkafolyamat, a többi feladat elvégzését pedig szinte bizonyosan könnyebbé teszi. Annak ellenére, hogy számos fajtájú és problematikájú cég létezik, a CRM szoftver szinte mindegyiknek nyújthat tökéletes megoldást, mivel egy színvonalas CRM szoftver ma már rendkívül kiterjedt funkcionalitással rendelkezik. Egy átlagos vállalkozás egy modern CRM szoftver 20-30 féle funkciójából jó eséllyel hasznosíthat legalább 15-20-at, amiért már érdemes befektetni egy ilyen szoftverbe.

Az IDEASOL CRM szoftver testre szabhatóságot is kínál, amivel tökéletesen az adott cégre alakíthatóak a funkciók és a felhasználói környezet.

Válassza a 100%-os kihasználást nyújtó, tökéletesen testre szabható IDEASOL CRM Rendszert!
ÉRDEKEL
Néhány szolgáltató egyedi programozást is ajánl CRM szoftveréhez. Így a legspeciálisabb cégek számára is kínálnak megoldásokat, mivel vállalják, hogy a legegyedibb igényeknek is megfelelnek. Az ilyen CRM szoftver az említett 20-30 testre szabható funkcionalitáson felül plusz funkciókat is nyer, melyek kifejezetten az adott vállalkozás számára készültek a maximális hatékonyság elérésének érdekében. Így még egy saját fejlesztésű, speciálisan az adott cég igényeire programozott, belső használatra készült rendszernél is előnyösebb, hiszen ugyanazon feltételeknek megfelel, ellenben jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá.

Összegezve a CRM szoftver minden vállalat számára jó befektetés lehet, és nem csupán az értékesítés területén, hanem a vállalkozás egész tevékenységére vonatkozóan.
ÉRDEKEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!