Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Mi az a CRM rendszer? - Növelje cége árbevételét! - IDEASOL CRM rendszer Kezdőlap / Mi az a CRM rendszer?

Ön tudja, mi a CRM Rendszer fogalma?

CRM (Customer Relationship Management), vagyis az ügyfélkapcsolat kezelés egy stratégia, melynek célja a vevői kapcsolatok hosszú távú megalapozása és pontos nyilvántartása. Az ügyfeleket napjainkban a cég egészének kell kezelnie. A CRM Rendszer támogatja az információk bevitelét, tárolását és adatok, információk kinyerését.

Ez a hivatalos jelentése (CRM fogalma) a CRM Rendszernek. Önnek mit jelent a CRM Rendszer kifejezés?

CRM Rendszer fogalmaCégére szabva nyújtja a maximumot

Az összes információ egy olyan adatbázisban tárolható, mely gondoskodik minden meglévő vagy leendő ügyfél adatainak megőrzéséről és az egyes üzleti kapcsolatok alakulásának nyilvántartásáról.

Miért is jó a CRM Rendszer Önnek, a cégének?

Mert így mindenre kiterjedően tájékozódhat a vásárlói igényekről, az ügyfelek kívánságairól, arról, hogy mely terméke vagy szolgáltatása népszerű, és melyek azok, amelyeke még finomítani kell. Ezáltal könnyen alakíthatja kampányait, akcióit, hisz mindig tudni fogja, az ügyfélcsoportok igényeit.

Az IDEASOL CRM Rendszert a cégének profilja és igénye szerint testre szabjuk, és a későbbiek során Ön is alakíthatja tetszése szerint attól függően, hogy éppen mire szeretne jobban fókuszálni.

CRM Rendszer fogalmaKövesse nyomon értékesítéseit!

Nyomon tudja követni az értékesítés folyamatát és az értékesítők munkáját is, akármilyen messze is tartózkodik cégétől. Ugyanis, az IDEASOL CRM Rendszertbármely olyan telekommunikációs eszközről használhatja, amelyen böngésző fut.Fontos szempont, hogy az Ön adatait csak Ön, illetve az Ön által jogosultsággal felruházott munkatársak láthatják, kezelhetik.

 

Szintén nem elhanyagolható szempont, hogy az adatai biztonságban vannak, akár naponta mentheti azokat, és illetéktelen kezekbe nem kerülhetnek.

CRM Rendszer fogalmaKöltséghatékonyság már 3 főtől!

Az IDEASOL CRM Rendszert már 3 felhasználótól költséghatékonyanműködtetheti. De! Ha nem akar egyszerre ilyen beruházást, lehetőség van abérlésre, egy éves időtartam lekötésével. Így kipróbálhatja, hogyan is működik aCRM Rendszer, érezheti az előnyöket, tapasztalhatja a hatékonyság-növekedést.

CRM Rendszer

CRM Rendszer fogalmaMinőségi kiszolgálás ügyfeleinek!

Nem csak egy CRM szoftvert kap, hanem egy valódi értékesítési stratégiát, egy szemléletet, amely fellendíti vállalkozását. Egy statisztika szerint ma a cégek cc. 15%-a használ CRM Rendszert.

 

Amikor Ön arra a következtetésre jut, hogy a piacon maradáshoz szüksége van a vevőire, akik a bevételeket generálják, rá fog jönni, hogy szüksége van a CRM Rendszerre, mert minél jobban ismeri a vásárlóit, annál jobban ki tudja szolgálni őket.

Kérjen ajánlatot most!
ÉRDEKEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!