Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Használja ki az IDEASOL CRM Rendszer előnyeit! - Növelje cége árbevételét! - IDEASOL CRM rendszer Kezdőlap / Használja ki az IDEASOL CRM Rendszer előnyeit!

Használja ki az IDEASOL CRM Rendszer előnyeit!

Az ügyfelekkel és a vevőjelöltekkel kapcsolatos összes esemény, információ tárolható, rendszerezhető és kikereshető a IDEASOL CRM Rendszerből. A munkatársak a munkájukhoz szükséges összes információhoz hozzáférnek, akár okostelefonjukon is – bárhol. Ne feledje, a jogosultság beállításoknak köszönhetően munkatársai csak a számukra engedélyezett adatokat láthatják.

CRM Rendszer segítségével figyelemmel kísérheti a tervek megvalósulását, a várható bevételeket, a kollégák munkáját, eredményeit. Kiküszöbölhetőek a szabadságolások, vagy a munkaerő távozása által okozott információvesztések, megakadályozható az értékes ügyfél adatok eltulajdonítása. További információkat nyerhet ki a cég bevételeinek növelésével, felesleges költségek kiszűrésével, a stratégiai döntések meghozásával kapcsolatban.

“Az IDEASOL CRM Rendszer a sikeres eladás titka!”

 
ÉRDEKEL
 
Többet nyújt a konkurenseinél, mert:

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiBárhol elérhető

Minden olyan eszközön tudja használni, amelyen böngésző fut. Valamennyi jelentős böngészőn és operációs rendszeren működik. Utazzon a Bahamákra és ellenőrizze közben, hogyan dolgoznak Ön nélkül kollégái, alkalmazottai.

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiEgyszerűbb értékesítés a CRM Rendszerrel

A CRM Rendszer segíti Önt, hogy Ön és az értékesítők egy közös rendszerben láthatják a már meglévő és leendő partnerek, valamint az érdeklődő jelöltekadatait, levelezését, az ügylettel kapcsolatos teendőit, időpontjait. Az IDEASOL CRM Rendszer méri, támogatja és értékeli (az Ön által megadott paraméterek szerint) az értékesítés folyamatait. Az IDEASOL CRM Rendszer segítségével előrejelzéseket tud készíteni a várható üzletkötésekről és bevételekről.

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiFeladat szervezés, figyelmeztetések

Nincs elkallódott papír cetli, nincsenek elfelejtett telefonok és megbeszélések, időben küldheti az ajánlatokat, pontosan nyomon követheti a feladatok elvégzését. Az IDEASOL CRM figyelmezteti Önt és beosztottait mindezekre, és számos más mozzanatra az Ön igényei szerint.

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiIdő menedzsment

Ellenőrizze értékesítőinek időbeosztását, vagy szervezzenek Önnek időpontokat. Ellenőrizzen mindent egy rendszerben: megbeszélések, telefonok, feladatok. Rögzítsen mindent egy rendszerben, így kollégái a feladatukkal tudnak foglalkozni, nem a többszörös adminisztráció nyűgjeivel bajlódnak, mint eddig!

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

Google Térkép integráció

Az IDEASOL CRM Rendszer funkciói közé tartozik, hogy kollégáinak nem kell a keresnie a találkozó helyszínét. A CRM rendszeren belül egy kattintással elérhető a Google-map szolgáltatás, amely automatikusan megmutaja az ügyvél címét.

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

Beépített Skype telefonszolgáltatás

A felhasználók közvetlenül a CRM Rendszerből telefonálhatnak. Tárcsázás nélkül, közvetlenül a telefonszámra kattintva tudják hívni az ügyfeleket a Skype szolgáltatás igénybevételével, ami nem csak leegyszerűsíti a hívásokat, hanem a költségeket is csökkenti.

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

VoIP Telefon integráció

A vállalati IP telefonrendszerrel integrált IDEASOL CRM Rendszeren keresztül, költséghatékonyan tud telefonálni bármilyen alternatív IP telefonszolgáltató által.

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

MS Outlook integráció

A naptár és a levelezés külön-külön vagy együtt is szinkronizálható az IDEASOL CRM Rendszerrel.

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

ExChange szinkronizálás

Az IDEASOL CRM Rendszer modulban tárolt ügyfelek elérhetőségi adataitExchange (2003, 2010) szerverrel a rendszer automatikusan szinkronizálja.

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiA folyamatok automatizálása

Az IDEASOL CRM Rendszer lehetővé teszi, hogy számos, jól behatárolható folyamat automatizálható legyen (pl. automatikus levélküldések, értesítések). Például: az utolsó vizsgálat után fél évvel automatikus, személyre szabott ajánlatokkiküldésére van lehetőség a pácienseknek egy ingyenes vizsgálatról. Természetesen a vizsgálat alatt feltárt teendők már nem térítésmentesek….!?

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiIntegrált webmail funkciók

Az IDEASOL CRM Rendszerbe integrált webmail funkció segítségével Ön közvetlenül küldhet e-maileket, melyeket a rendszer automatikusan nyilvántart az ügyfél adatlapján. Ezáltal egy helyen megtalálható minden információ az adott ügyfélről és üzleti kapcsolatról a hívásoktól a levelezésen át a szerződésekig. Ennek köszönhetően nem kell külön-külön programban (rendszerben) keresgélnie, hogy melyik ügyfél milyen ajánlatot vagy szerződést kapott. az IDEASOL CRM Rendszerben gyorsabban, egyszerűbben megtalálható minden adat.

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiTömeges levélküldés

tömeges levélküldés funkció és az előre elkészített, szerkeszthető email sablonok, ügyfél listák lehetőséget nyújtanak Önnek, hogy nagy mennyiségben könnyedén, személyre szabottan kommunikáljon.

 

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságai

Dokumentum csatolása

Az IDEASOL CRM Rendszerrel lehetőség nyílik arra is, hogy egy helyen tartsa nyilván az ügyfelekhez kapcsolódó összes dokumentumot, ezáltal megtakaríthatja a dokumentumok tárolására, rendszerezésére és kikeresésére fordított időt. Ráadásul minden információt egy helyen, hatékonyan és gyorsan tekinthet meg bármikor, bárhonnan.

 

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiKimutatások | értékesítés, reklám, helpdesk

Ön bármikor figyelemmel kísérheti üzleti céljainak megvalósulását (akár a Bahamákról is). Mérhetővé válik nem csak az értékesítés, hanem az ügyfélszolgálat és a marketingkampányok teljesítménye is. Mivel az IDEASOL CRM Rendszer rendelkezik beépített és egyedileg megadható kimutatásokkal is, sokkal részletesebb tájékoztatást és elemzéseket kaphat a folyamatokról.

Spórolja meg a napi, heti, havi riportok készítését! Kérjen vagy küldjön jelentéseket rendszeresen az IDEASOL CRM Rendszerből automatikusan! A rendszer nem csak automatikusan kiexportálja és elküldi a jelentéseket a megadott felhasználóknak, de ezt napi, heti vagy havi rendszerességgel teszi úgy, hogy Önnek a kisujját sem kell mozdítania! Emellett az adatok exportálása után az Ön által használt tetszőleges programmal elemezheti a CRM Rendszerben tárolt adatokat.

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiAdatbiztonság | 100%

Az IDEASOL CRM Rendszer egyszerűsíti az adminisztrációt, az adatok nem veszhetnek elbiztonságban vannak egy általunk ajánlott, vagy Ön által kijelölt szerveren. Az IDEASOL CRM Rendszer még az adatok tárolása esetén is rugalmasan áll az ügyféligények elé. Adatai lezárt szerveren tárolódnak, ezért azokat alkalmazottai nem lophatják el.

 

CRM rendszer előnyei, tulajdonságaiTovábbi extra CRM Rendszer funkciók

Kiegészítő moduljaink (pl. SMS-küldő-, legyártási folyamatmenedzselő-, jutalék számfejtő rendszer…) segítenek Önnek abban, hogy nem csak az értékesítést pörgesse fel a CRM, hanem cége egyéb folyamatait is racionalizálja egyedi igényeinek megfelelően.

 

 

“Az IDEASOL CRM Rendszer a sikeres eladás titka!”

Megoldásainkat cégére szabottan, kis- és középvállalatok által megfizethető áron kínáljuk ügyfeleinknek!

 
ÉRDEKEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!