Kapcsolat

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Egyedi árajánlat

Hiszen az ön cége is egyedi!
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 47 95
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

CRM – Mailchimp hírlevél küldő rendszer integrálás

A hírlevél küldő fontos és elengedhetetlen része egy cég marketing stratégiájának. Kiválóan alkalmas mind a meglévő vásárlók, az ügyfélkör folyamatos elérésére, mind pedig az egyszer érdeklődő, de nem vásárló ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartására.A hírlevelek küldése hatékony módszer arra, hogy az egyszeri érdeklődőből vásárló váljék. Ha egy vásárló már a második-harmadik kedvező ajánlatot kapja, nagyobb eséllyel vásárol, mintha egy e-mail után megfeledkeztünk volna róla.

A Mailchimp a világ legelterjedtebb, legkorszerűbb automata hírlevélküldő rendszere. Világszerte sokezer cég hírlevél-marketingjének szolgál alapjául. A rendszer számos funkciót felvonultat, és folyamatosan fejlődik, hogy a felhasználók a lehető leghatékonyabb hírlevél-kampányokat készíthessék.

CRM Mailchimp

Mailchimp segítségével lehetőség van arra, hogy a különböző célcsoportokkal különböző módon kommunikáljunk. Például a kisvállalkozások vezetőinek teljesen más megfogalmazású hírlevelet célszerű küldeni, mint multinacionális vállalatok IT igazgatóinak. A tömeges hírlevélküldő rendszer segítségével azonban minden ügyfelünkkel megfelelően kommunikálhatunk.

Az Ideasol CRM intregrációja Mailchimp rendszerével biztosítja azt, hogy az ügyfelelit és érdeklődőit folyamatosan elérje hírlevelekkel, kényelmesen. Automatikusan átkerülnek az adatok a CRM-ből a Mailchimp-be és fordítva. A CRM rendszeren keresztül felvitt adatok megjelennek a Mailchimp-ben, és ott annak teljes funkcionalitása elérhető.

Ízelítő a funkciókból, amit az Ideasol CRM Mailchimp szinkronizációjával érhetünk el

  • Minden ügyfélnek külön profil készül, ahol megtekinthetjük az adott ügyfél tulajdonságait (neve, e-mail címe, minden olyan további adat, amelyre szükségünk lehet egy sikeres kampányhoz) és eddigi aktivitását, pl.: Megnyitotta-e leveleinket, letöltött-e egy programot, stb.
  • Minden ügyfélhez külön jegyzetek adhatók, így mindenkivel személyre szabottan tudunk foglalkozni.
  • A listán szereplő személyeknek különböző automatikus üzenetek küldhetők a tulajdonságaik, illetve a cége honlapjaival kapcsolatos aktivitásuk alapján.
  • Egy erre a célra készült funkcióval lehet csoportosítani a hasonló gondolkodású hírlevél feliratkozókat.
  • Az ügyfelek a Twitteren keresztül is elérhetőek, így egyszerűen megoszthatunk tartalmakat velük, és a hozzájuk hasonló érdeklődésű emberekkel.
  • A hírlevelekről számos különböző egyedi beállításokat tartalmazó jelentés elkészíthető, másodpercek alatt. Ezáltal könnyebben figyelemmel tudjuk kísérni a kampányaink sikerességét.
  • A hírleveleknek egyedi, a cégéhez illő design készíthető.

Az Ideasol CRM rendszer, és a Mailchimp közötti adattovábbítás folyamatos, és automatikus. A szinkronizáció segítségével egy nagy ügyfélkört is személyre szabottan tud kezelni, maximalizálhatja az ügyfélélményt, és növelheti eladásai számát.

Arról, hogy hogyan tudja Ideasol CRM rendszerét integrálni a Mailchimp hírlevél küldő rendszerrel, ebben a cikkünkben írtunk.

Comments are closed

Vegye fel velünk a kapcsolatot!